12 Ağustos 2015 Çarşamba

Satılık Köpek Evi Tasarımları ve Modelleri



Gerek internet üzerinde gerekse pet shoplarda satılan köpek evleri, istediğimiz tasarımlara sahip olmayabilir. Ancak bazı köpek evi tasarımcıları özel siparişler alabilmektedir. Bu da ücrette doğal olarak artışa neden olacaktır. Dışarıdan bakıldığında çok pahalı gibi görünen köpek kulübeleri usta bir işçilikle üretilmektedir. Bu yüzden köpekevleri pahalı ürünlerdir. Dostlarımız için köpek evi tasarımlarını incelerken ve satın alırken onların boyutlarını ve ırklarına bağlı olarak hangi hava koşullarında daha rahat olabileceklerini bilmemiz gerekmektedir.

Küçük ırk diye tabir edilen köpekler, daha ufak yuvalarda yaşamlarını sürdürürken, büyük ırklı köpekler için büyük ölçülerde köpek yuvaları imal edilmektedir. Ahşap ve sert plastik malzemelerden imal edilen bu yuvalar, usta bir işçilikle üretilmektedir. Bu yüzden en az 500 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Yalıtımlı olmasına ve kaliteli malzeme seçimi yapılmasına göre de fiyatları 5.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bizler dostlarımız için satılık köpek evi tasarımlarını incelerek fiyatlarından ziyade onların nasıl daha rahat bir ortamda yaşayabileceklerini düşünmeliyiz.

 Köpek kulübesi satışı yapan firmalar, ürünleri adresinize kadar teslim edebilmektedir. Bazı firmalar internet üzerinden satış yapıp ürünleri kargoyla göndermekte ve montajını sizlerin yapmasını istemektedir. Tabi genellikle kargo masrafı, ücrete tabi değildir. Köpek evinin boyutuna göre de karo ücreti değişebilmektedir.